ONTHARDINGSZOUT

Het Beste Onthardingszout voor uw Ontkalker: Aqua Service >

Onthardingszout – Gedaan met Hard Water & Kalkaanslag!

Bent u op zoek naar het beste onthardingszout voor uw waterverzachter?
Bel dan snel het Aqua Service Onthardingszout team op 0800 8 2222.
Meer dan 100,000 tevreden klanten in gans België. Onthardingszout geleverd met onderhoud van uw waterontharder.


Ontharding zout van topkwaliteit kopen

Waterverzachters, zoals we die bij Aqua Service Systems in ons aanbod hebben, zijn de snelste, makkelijkste en goedkoopste manier om alle watergerelateerde problemen op te lossen.

Onthardingszout ontkalker aqua serviceEen waterverzachter haalt de hardheid uit water door hard water te veranderen in zacht water met behulp van iets wat bekend staat als onthardingszout.

Dit onthardingszout is een fysieke verbinding van natrium wat gebruikt wordt om harskralen, aanwezig in de waterverzachter, op te laden. Hierbij ontdoen de harskralen zich van magnesium en calcium, door het te vervangen met natriumionen. Als het ontharding zout op is, kan het met de hand bijgevuld worden, zodat het zacht water verzachtingsproces opnieuw kan beginnen.

Een waterverzachter of ontkalker is een filterachtig apparaat, bestaande uit een mineraaltank, een pekeltank en een controleventiel, die allemaal samenwerken om hard water te neutraliseren en het een perfecte balans te geven. Het onthardingszout wordt toegevoegd aan de pekeltank.

Onthardingszout is anders dan gewoon zout

Onthardingszout is anders dan het gewone zout dat we eten. Onthardingszout is gemaakt om de specifieke behoefte van een waterverzachter of waterontharder tegemoet te komen. Het gewone zout dat wij elke dag eten is niet geschikt voor de waterverzachter. Als dit zout in een waterverzachter wordt gedaan, ontstaan er meerdere lagen zout op elkaar, beschadigt de verzachter en kan hij niet meer goed functioneren.

Koop de juiste kwaliteit waterverzachterzout van een bekend merk. Sluit geen compromis door een goedkoop en inferieur product te kopen. Een goede kwaliteit ontharding zout met een bewezen merknaam, zoals wij aanbieden bij Aqua Service, werkt efficiënt met het juiste zout in korrel- dan wel tabletvorm.

Welk onthardingszout kopen

Onthardingszout werkt het beste, als het in de juiste hoeveelheid wordt gebruikt. Te veel of te weinig zout toevoegen aan de pekeltank zal er voor zorgen dat de verzachter niet naar behoren functioneert en kan tot waterverzachtingszout verspilling leiden. Omdat zout een essentiële rol speelt in het waterverzachtingsproces, moeten kwaliteit en kwantiteit niet verwaarloosd worden. Ook moet u zich ervan verzekeren, dat u het juiste soort zout gebruikt.

Onthardingszout komt in drie vormen. In tabletvorm, in korrelvorm en er bestaat ook Onthardingszout in blokvorm. De meeste verzachters van Aqua Service werken het beste met het zout in korrelvorm (‘zoutparels van Aqua Service’), omdat dit eenvoudig wordt opgelost in water en het geen verstoppingen veroorzaakt.

Daarom is het bijzonder belangrijk aandacht te schenken aan het type waterontharder zout dat u gebruikt en dat u zich ervan verzekert dat het van een betrouwbaar merk is.

Onthardingszout Aqua Service België

Comments are closed.