AQUA SERVICE – UW ZOUTLEVERANCIER | ONDERHOUDSTEAM

Waterverzachter: Zout met Onderhoud  |  Herstelling | Depannage

Aqua Service – Sinds 1970 In Business! Meer dan 100,000 tevreden klanten

Wij leveren zout en onderhouden uw waterverzachter … in gans België! Ook bij U >

Zout Waterverzachter of Ontkalker bij Aqua Service

Zout Waterverzachter of Ontkalker bij Aqua Service

Een hecht team van geëngageerde mensen

Alle medewerkers van Aqua Service zijn bijzonder vakbekwame en gemotiveerde mensen. Zij kennen alle waterverzachters en waterontharders, hun werking en hun mogelijkheden door en door. Dagelijks zijn ze voor u in de weer, tot in de verste uithoeken van België. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe waterverzachter, ontijzeraardrinkwatersysteem of om een tussentijds onderhoud, of een zout levering altijd wordt u binnen de kortst mogelijke tijd op een professionele manier geholpen. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat onze mensen steeds van de allernieuwste technieken en procédés op de hoogte zijn, en daar geniet u als klant volop van .

Maak deel uit van ons team

In de huidige competitieve markten zijn we als bedrijf steeds meer gericht op de continue ontwikkeling van onze technische en facilitaire know-how en werkcapaciteit. Wij zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Wilt u deel uitmaken van ons team? Hebt u kennis over de werking van een waterverzachter of waterontharder? Aarzel niet en solliciteer.

Na een doorgedreven opleiding over de gebruikte technologieën en installaties, wordt u het aanspreekpunt voor de technische aspecten van gebruikte installaties in uw regio. U maakt deel uit van het sales- of technisch team en staat daarbij garant voor accurate technische ondersteuning. Bij klanten staat u in voor onderhoud, herstellingen en installaties van waterbehandelingsinstallaties.

Uw persoonlijkheid is belangrijker dan het behaalde diploma. Ervaring binnen deze sector is natuurlijk een pluspunt. Uiteraard heeft u een sterke interesse in waterbehandelingsinstallaties. U beschikt over een verzorgd voorkomen, een rijbewijs en communiceert professioneel in het Nederlands en/of Frans.

Spontaan solliciteren: info@aqua-service.be.

aqua service zout op Batibouw

ZOUT NODIG VOOR UW ONTKALKER?

Comments are closed.